Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

Денисенко запросив патріотів зпиляти пам’ятник Петровському біля вокзалу

Дніпропетровський нардеп Андрій Денисенко, відомий своїми неординарними вчинками, через фейсбук запросив городян до пам’ятника Григорію Петровському, що на площі біля вокзалу, аби місцеві патріоти в прямому сенсі взяли хід декомунізації у власні руки.
Про це пише видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Навіть в окупованому рашистами Донецьку патріоти здійснили сьогодні вночі спробу підриву комуністичного ідола Леніна – символа московського панування в Україні та репресій проти нашого народу.
Маємо нарешті виконати численні законодавчі і нормативні акти кількох президентів, Кабміну і Верховної Ради з декомунізації нашого українського Дніпра.
У зв’язку з чим офіційно запрошую усіх небайдужих дніпрян і просто законослухняних громадян, включно з представниками комунальних служб, на зустріч зі мною як народним депутатом України 29 січня о 18.00 на привокзальну площу для виконання нашого спільного громадянського обов’язку.
При собі мати пару автомобілів КрАЗ, кран на 12 тонн, троси, болгарки, запаси гарячого чаю, терпіння, патріотизму і життєвого оптимізму», – написав Денисенко.
Читайте також: Протестующие на трассе требуют встречи с главой Днепропетровского облсовета (ФОТО)