Борис Філатов сподівається, що Рада виділить мільярд гривень на аеропорт у Дніпрі

17.10.2019 13:00   -
Автор:

Мер Дніпра Борис Філатов висловив сподівання, що Верховна Рада підтримає виділення мільярда гривень на реконструкцію аеропорту у місті. Про це повідомляє інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ“.
Реконструкція аеропорту Дніпра — персональна обіцянка містянам уже від нової влади країни. Тож Верховна Рада має підтримати виділення мільярда грн на оновлення летовища. Як відомо, Бюджетний комітет окремим рядком вніс цю суму до проєкту державного кошторису на наступний рік.
«Будемо сподіватися, що уряд і решта відповідальних, котрі нескінченно відводять очі та роблять вигляд, що проблеми не існує, нарешті зрозуміють: аеропорт у Дніпрі — це персональна обіцянка моїм землякам уже нової влади», — зазначив Борис Філатов.
Очільник міста також подякував депутатам-мажоритарникам від Дніпра і висловив сподівання, що народним обранцям вдасться добитися також позитивних результатів голосування у Верховній Раді за виділення коштів на оновлення аеропорту.Мер Дніпра зауважив, що питання аеропорту стало непростим для його взаємин із державними політиками.