Вибори LIVE: найактуальніше у день виборів на Дніпропетровщині

24.10.2014 10:32   -
Автор:

26 жовтня: найактуальніші новини про хід голосування, висновки експертів, іноземних спостерігачів, відомих жителів регіону, політиків, прямі включення з дільниць, професійна статистика – все це у телемарафоні «Дніпропетровщина. Вибори LIVE».
Телемарафон проходитиме 26 жовтня з 8.00 до 23.00 в прес-центрі облдержадміністрації.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
Всі бажаючі бути у курсі найактуальніших новин у доленосний день для України дивіться пряму трансляцію телемарафону на Дніпропетровському обласному державному телеканалі, на сайтах Дніпропетровської ОДА (adm.dp.ua) та 9 каналу (http://9-channel.com/).
Журналісти телемарафону працюватимуть на виборчих дільницях, у лікарнях, в’язницях, на блокпостах. Оперативна інформація одразу буде транслюватися у прямому включенні з усіх куточків Дніпропетровського регіону. У спеціальних сюжетах марафону журналісти розкажуть про те, як треба заповнювати бюлетень, які документи необхідно мати при собі, як правильно себе поводити на дільниці та що потрібно робити у разі проблемних ситуацій на виборчій дільниці.
Для журналістів у рамках марафону 26 жовтня в облдержадміністрації з 8.00 до 23.00 працюватиме прес-центр.
Під час його роботи журналісти зможуть поспілкуватися з керівництвом ОДА, представниками Головного управління МВС України в Дніпропетровській області, директором департаменту охорони здоров’я ОДА, головою Комітету виборців, головою Штабу національного захисту Дніпропетровської області, а також юристами, політологами, громадськими діячами, бізнесменами, спортсменами, акторами, ветеранами та багатьма іншими. Прямі включення цих гостей також транслюватимуться в прямому ефірі Дніпропетровського обласного державного телеканалу та на сайтах Дніпропетровської ОДА (adm.dp.ua) та 9 каналу (http://9-channel.com/).