Удод спростовує чутки щодо втечі в Польщу

05.03.2015 19:30   -
Автор:

Голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод спростував інформацію щодо його втечі в Польщу, яку сьогодні повідомили деякі ЗМІ.
«На сайті censor.net.ua з’явилася фейкова стаття, в якій розміщена неправдива інформація про те, що я нібито отримав польський паспорт, змінив прізвище і купив будинок під Варшавою. Також у статті мене називають колишнім главою Дніпропетровської обласної ради. Офіційно заявляю, що все це є абсолютно неправдиво і є чорним піаром від першого до останнього слова. Це робиться з метою дестабілізувати ситуацію в Дніпропетровській області», – заявив він.
Про це пише інтернет-видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на прес-службу облради.
«Я активно займаюся питанням реабілітації поранених українських солдатів і для цього три дні тому виїхав у відрядження до Польщі. Завдяки нашому спільному проекту з Посольством Польщі в Україні вже сорок солдатів отримують унікальне лікування. Також реабілітацію отримують дев’ять дітей із зони конфлікту, яких ми відправили в спеціальний центр, що знаходиться в місті Кудова-Здруй. Вважаю абсолютно аморальними дії тих, хто перебрехав факти, які стосуються організації програми відновлення наших солдатів в Польщі для того, щоб зробити «липову» сенсацію.
Прошу сайт censor.net.ua надрукувати спростування», – підкреслив Євген Удод.