У навчальних закладах Дніпропетровщини розпочали подачу тепла

24.10.2014 17:32   -
Автор:

Опалювальний сезон розпочався у 560 школах і 554 дитсадках області. Загалом теплопостачання відбувається у понад 50% навчальних закладів. Якщо низькі температури на території регіону протримаються більше трьох днів, опалення буде увімкнене незалежно від запланованих термінів. Нагадаємо, рішення про початок подачі тепла приймають міські та селищні ради.
Про це повідомили в департаменті освіти і науки облдержадміністрації, пише видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
Наразі усі дитячі садки забезпечені теплом у Вільногірську, Жовтих Водах, Першотравенську, Синельниковому, Тернівці, а також Апостолівському, Васильківському, Магдалинівському, Межівському, Павлоградському, Петропавлівському, Софіївському, Томаківському, Царичанському та Юр’ївському районах. Більшість дошкільних навчальних закладів опалюється й у Дніпропетровську, Верхньодніпровському, Новомосковському, Петриківському, П’ятихатському, Солонянському та Широківському районах.
Теплом у шкільних кабінетах на 100% також уже забезпечені учні Вільногірська, Першотравенська, Магдалинівського, Межівського, Петропавлівського, Томаківського та Царичанського районів. Разом з тим, опалювальний сезон у більшості шкіл розпочався і в Дніпропетровську, Жовтих Водах, Кривому Розі, Тернівці, Васильківському, Павлоградському, Петриківському, П’ятихатському, Солонянському та Софіївському районах.
Як повідомлялось раніше, з 27 жовтня у більшості шкіл регіону почнуться подовжені осінні канікули.