У мерії анонсували створення нового порталу Дніпропетровська

01.02.2016 12:00   -
Автор:

Новий сайт складатиметься з двох частин – адміністративної та іміджевої. Долучитися до створення принципово нового дизайну електронного ресурсу запрошують фотохудожників Дніпропетровська. Їхні світлини на сайті розмістять із посиланням на авторів. Новий сайт обіцяють презентувати вже навесні цього року.
Про це під час прес-конференції розповіла радник міського голови Одарка Біла, пише видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ“.
«Новий сайт міста на Дніпрі має стати дзеркалом суспільного життя. Він має бути простим і зрозумілим, містити цікаву, а головне – корисну інформацію для мешканців і гостей міста. Сайт, який зараз є застарів і не відповідає потребам ані законодавства, ані людей», – повідомила Одарка Біла.
Читайте також: Бездеятельность Бориса Филатова привела к уголовному делу, – эксперт
За інформацією Одарки Білої, наразі триває робота над новим інтернет-ресурсом Дніпропетровська. Розробками займаються волонтери з Дніпропетровська та Києва.
Портал матиме дві основні частини. Адміністративна міститиме необхідні законодавчі відомості. Тут можна буде знайти, зокрема інформацію про тарифи, аукціони та бюджет.
На сайті також буде показана транспортна розв’язка міста, аби можна було самостійно визначитися – як краще добратися до тої чи іншої точки. Розмістять на новому порталі і карту МАФів.
Читайте також: Погребова просят лично взять под контроль демонтаж незаконных МАФов
Іміджева частина значною мірою буде оздоблена роботами фотомайстрів міста. Сучасним митцям пропонують поділитися своїм баченням Дніпропетровська – унікальністю його жителів і ландшафтів. Кращі роботи ляжуть в основу загального дизайну сайту. Усі світлини матимуть посилання на свого автора – працюватиме перехід на сайт або на офіційну сторінку фотографа у соцмережі.
Надсилати свої роботи фотохудожників просять за адресою: dnipro.media@gmail.com.
Старий сайт міськради буде закрито. На його місті буде посилання на новий ресурс.