У Дніпропетровську жителі перекрили рух на проспекті (ФОТО)

23.01.2016 12:43   -
Автор:

Увечері 22 січня жителі Дніпропетровська вийшли на акцію протесту, перекривши рух на пр. ім.. Б. Хмельницького (колишній пр. Героїв Сталінграду – ред..). Причиною такого вчинку стало відключення електроенергії, у гуртожитку, де вони проживають.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ», посилаючись на повідомленні дніпропетровської журналістки Анфіси Букрєєвої у Фейсбук.
«Мешканці гуртожитку(гуртожиток бувшого авторемонтного заводу) розташованого в м. Дніпропетровську на пр. Богдана Хмельницького, 1(колишній пр. Героїв Сталінграду1) 22 січня, на день Соборності України, – перекрили рух транспорту на вулиці, що йде поруч їх будинку.
Люди були вимушені перекрити вулицю, бо загнані в тупик свавіллям чергового власника гуртожитку. Цього року його керівники та їх представники вже другий раз відключають на тривалий час світло у будівлі (гуртожиток не має давно газового опалення). Цим забажали вплинути на мешканців гуртожитку, аби ті полишили власні квартири, чи то пішли на рабські поступки «керманичам».Хоча за судовим рішенням компанії-власнику суворо заборонено відключати світло у будівлі.
…нині понад 30 родин, в яких проживає чимало дітей віком від пів рочку, скуті морозом. Люди втомилися благати про допомогу, тож перекрили рух транспорту, аби хоч цим привернути увагу влади до власної біди.
Мешканці гуртожитку прохають мера міста допомогти їм у біді», – пише Анфіса Букрєєва.






Фото: Фейсбук.