У Дніпропетровську відроджують націоналістичну організацію «Сокіл»

13.04.2015 15:53   -
Автор:

Дніпропетровські націоналістичні організації «Студентська Свобода» та «Сокіл» закликають всіх бажаючи вступати до своїх лав.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Студентська Свобода» та «Сокіл» Січеславу провели вишкіл по вивченню тактики бою, на якому були засвоєні навички пересуваня по пересіченій місцевості, зачистка будівель в польових умовах, взаємодія підрозділу з бронетехнікою (БТР-80) на полі бою, та поводження зі стрілецькою зброєю. Ми закликаємо всіх бажаючи вступати до наших лав. Не треба стояти осторонь тих подій, які відбуваються в нашій країні, можливо, настане час, коли ворог прийде на нашу землю, тому ми повинні бути готові захистити свій дім. Після довгої паузи в місті Січеслав знову відроджується організація «Сокіл», і нехай наші вороги знають, що ми є», – зазначається у повідомленні.
Довідка.
Молодіжне військово-спортивне товариство «Сокіл» створене у 1894 році, своєю діяльністю сприяло боротьбі національно-революційних сил за незалежність і соборність України. У 1939 році “Сокіл” був заборонений більшовиками як націоналістична організація. У 2006 році була відновлена правою молоддю Львова, лояльною до ВО “Свобода”. Після відродження Організація розбудувала осередки по всій Україні і стала на позиції сучасного українського соціал-націоналізму побудованого на традиціях боротьби націоналістичного руху попередніх століть. Організація ставить собі за мету побудову нового суспільства та нової держави. Одна з головних цілей на сьогоднішній день – різнобічний вишкіл молоді з метою виховання кадрів для майбутньої Української Держави, яку ще слід здобути націоналістам сучасності. Організація приймала активну участь в Революції Гідності взимку 2013 – 2014 року. Сьогодні багато активістів “Соколу” беруть участь у війні на Сході в рядах Збройних Сил України, Національної Гвардії та добровольчих батальйонах при МВС, а також допомогають фронту матеріально.