У Дніпропетровську безкоштовно вчитимуть створювати ОСББ

18.01.2016 14:15   -
Автор:

Команда проекту “Кухня активіста” запрошує відповідальних громадян міста Дніпропетровська на черговий семінар, тема якого цього разу буде присвячена ОСББ.
Про це пише видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на організаторів.
«Живеш у свої квартирі і не задоволений станом свого під’їзду? У тебе є можливість відмовся від послуг ЖЕКу і спільно із сусідами організувати самостійне управління будинком, створивши ОСББ. Приходь на наш тренінг 23го січня ― і першокласні спеціалісти детально розкажуть тобі про те, як це зробити», – зазначається у анонсі заходу.
Участь в семінарі безкоштовна, але для забезпечення комфорту всіх учасників їх кількість обмежена 40 особами. Тому всі бажаючи взяти учать у події мають заповнити форму реєстрації https://goo.gl/NlpLdc, яка зокрема містить запитання “Чому ви хочете відвідати цей семінар?”. Реєстрація буде відкрита до 20го січня, а 21го автори відібраних заявок отримують на пошту запрошення на семінар.
Читайте також: Націоналістичний рух дніпропетровського нардепа носитиме ім’я Дмитра Яроша
ПРО ЛЕКТОРІВ ТА ЛЕКЦІЇ
Сергій ВАРФОЛОМЕЙ
Експерт у сфері ЖКГ, гуру в темі ОСББ. На рік покинув успішний бізнес заради роботи в ЖЕКу, щоб побачити із середини, як це працює. Розповідатиме про наступне:
― На що іде квартплата та чому ЖЕКи працюють неефективно
― Причини необхідності створення ОСББ, переваги та недоліки ОСББ
― Процес створення ОСББ та перші кроки новоствореного ОСББ
Дмитро ХОЗІН
Чинний депутат Дніпровської міської ради, керівник організації К12. Знає 1000 і 1 нюанс залучення додаткового фінансування для ОСББ. Розповідатиме про наступне:
― Кредитування бізнесом та державою
― Взаємодія з депутатами місцевих рад як джерело вирішення проблем та фінансування
― Гранти та конкурси для ОСББ
― Економія на комунальних послугах
― Способи заробітку для ОСББ
В разі виникнення питань, організатори просять писати приватні повідомлення на сторінку Кухня активіста або надсилати листи на пошту kukhnia.aktyvista@gmail.com.