У Дніпропетровську приватизували свято Перемоги (ФОТО)

09.05.2015 10:50   -
Автор:

Представники «Опозиційного блоку», у якому об’єднані найодіозніші представники Партії регіонів та колишнього режиму Віктора Януковича, виставили на Фестивальному причалі в Дніпропетровську кілька десятків своїх партійних наметів, а також прикрасили сцену власною символікою, пише “Дніпроград”.
Таким чином «опозиціонери» заявили про свою ключову роль у відзначенні 70-річчя завершення Другої світової війни і перетворили заплановану мирну ходу пам’яті ветеранів на партійний захід. Представники політсили, відзначають аналітики, унеможливили для багатьох дніпрян участь у святкових заходах, адже ставлення до «Опозиційного блоку» в патріотично налаштованої частини містян вкрай негативне. Тепер, оскільки кожен, хто прийде віддати шану ветеранам, які боронили країну від німецького та радянського фашизму, автоматично стає учасником партійного заходу Бойка, Вілкула і Колеснікова, кількість городян на заході прогнозовано скоротиться.
Викликає обурення і той факт, що захоплення території зроблено всупереч затвердженому плану розташування громадських і партійних організації, опублікованому напередодні заступником міського голови Іриною Зайцевою.
«Всі домовленості з партією регіонів на варті паперу, на якому написані», – прокоментував ці дії керуючий справами Дніпропетровської міськради Вадим Шебанов.
Читайте також: “Громадське” завітає до Дніпра, щоб поспілкуватись з людьми на хвилюючі теми