Суд у справі Яреми-Арбузова не відбувся, суддя зачинилась у залі засідань, – нардеп

05.12.2014 15:40   -
Автор:

Нардеп Віталій Купрій повідомив, що розгляд скарги у справі Яреми-Арбузова не відбулось, бо суддя Печерського районного суду заченилась у залі засідання, начебто для розгляду іншої справи.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Засідання Печерського районного суду в справі Яреми-Арбузова не відбулось! Суддя Галина Матійчук очевидно ще не получила інструкції з Генпрокуратури яке рішення треба виносити і просто закрилась в залі суду начебто для проведення іншого засідання. Навіщо тоді було призначати мою справу на час, в який неможливо її прослухати?
Корумпований Печерський суд попав в патову ситуацію: з одного боку закон і громадські інтереси, а з іншого – корпоративна кругова порука, яка не дозволяє розпочинати кримінальне провадження проти свого колеги судді Підпалого, та бажання догодити Яремі з Арбузовим.
Проте так довго продовжуватись не може. В понеділок о 14:00 спливає гранічний термін розгляду моєї скарги. Після цього суддя Матійчук порушить вимоги ч.2 ст.306 КПК, а це є підставою для притягнення її до дисциплінарної відповідальності за п.2 ч.1 ст.83 Закону України “Про судоустрій і статус суддів”.
Чекаємо понеділка. Дограєтесь пане судді та прокурори», – повідомив нардеп Купрій.
Нагадаємо, народний депутат Віталій Купрій подав скаргу до суду на генерального прокурора Віталія Ярему в питанні зняття арешту з рахунків екс-віце-прем’єра Сергія Арбузова, який розшукується за розкрадання державного майна в особливо великих розмірах.