Створення «Правого сектору» є важливим для розвитку української нації, – Ярош

06.01.2015 11:06   -
Автор:

Нардеп з Дніпропетровщини Дмитро Ярош вважає створення військово-політичного руху «Правий сектор»стратегічно важливим для розвитку української нації.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Переконаний, що стратегічно важливим для розвитку історичного процесу державного утвердження нашої нації є створення військово-політичного руху «Правий сектор».
ПС виник як майданчик для консолідації революційно налаштованої молоді та здобуття тактичних цілей. Зараз же це націоналістична і державотворча система: від партії та громадської організації до загартованого в боях ДОБРОВОЛЬЧОГО УКРАЇНСЬКОГО КОРПУСУ.
ДУК ПС як аналог Запорізької Січі з весни 2014 року веде активні бойові дії на Східному фронті та без будь-якої допомоги державних чинників став вагомим фактором на передовій і в тилу, надійним опертям регулярним частинам і підрозділам ЗСУ, що несуть основний тягар цієї війни на своїх плечах.
Сьогодні «Правий сектор» разом зі Збройними Силами України, жертовним і масовим волонтерським рухом мають стати основою процесу формування нової національної еліти та скласти становий хребет українського суспільства.
Перебуваючи у горнилі війни, з Божою допомогою українська нація відроджується…
У наші непрості, але такі величні часи осмислення теми Різдва Христового додає впевненості у грядущій Перемозі. Нам є чого прагнути. Є за що боротися!
Вітаю своїх побратимів, які вірують у Христа, з Різдвом! Нехай Новонароджений Ісус благословить нас на нові перемоги, жертовність, завзяття, звитягу!
Усьому ж українському народу бажаю побороти режим внутрішньої окупації, що паразитує на поті та крові українців, і вибороти Перемогу у Вітчизняній Національно-визвольній війні», – написав Дмитро Ярош.