Спроби розхитати соціальну ситуацію на Дніпропетровщині марні, – речник ОДА

17.03.2015 14:21   -
Автор:

Ситуація з громадською безпекою в області досить спокійна і контрольована. Міліція та служба безпеки України жорстко присікають всі спроби розхитати соціальну ситуацію в регіоні.
Про це під час брифінгу заявила речник Дніпропетровської облдержадміністрації Олена Кальянова, пише видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ”.
Вона повідомила, що одним з основних напрямків діяльності міліції залишається боротьба з незаконним обігом і зберіганням зброї. Ця постійна операція отримала неформальну назву «Трал», яка відображає суть дій правоохоронців.
«Працівники міліції перевіряють не тільки автотранспорт, але і пішоходів, тому що, наприклад, у Кривому Розі нещодавно був затриманий чоловік, який йшов по вулиці з автоматом Калашникова просто в продуктовому пакеті, – розповіла речник ОДА. – Тому обласне керівництво просить всіх жителів області поставитися з розумінням до огляду автомобіля або прохань показати вміст об’ємних сумок».
Читайте також: Нынешний губернатор контролирует бывшего?
Вона додала, що служба безпеки України в області продовжує відстежувати появу різного роду «громадських» – а насправді підривних – груп, що фінансуються з Росії чи окупованих територій.
«Такі групи і надалі будуть оперативно виявлятися, а їх діяльність – жорстко припинятися», – наголосила Олена Кальянова.
Обласна прокуратура продовжує розслідування справ проти корупціонерів та організаторів розгону Дніпропетровського Майдану. Зокрема, до суду вже віддано справу скандального судді Решетняка, який виносив обвинувальні вироки активістам Майдану.
Читайте також: Корбан: «Введены антитеррористические меры, я лично их контролирую»