Політолог розповів про перспективу повернення «донецьких понять» у Дніпропетровськ

01.10.2015 09:50   -
Автор:

У Дніпропетровську існує реальна загроза реваншу «друзів Януковича». Сьогодні люди, які ще зовсім недавно активно підтримували «русский мир» і сепаратизм всерйоз розраховують повернутися до влади.
Про це на своїй сторінці в соціальній мережі написав відомий політолог Андрій Шуліка, пише видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ”.
“Звучить трохи пафосно, але й справді ситуація складається дивна. Минуло всього лише два роки з моменту повалення Януковича, а ми реально обговорюємо перспективи обрання «блакитної» команди в Дніпропетровську. Ну, адже дійсно здорового глузду не вистачає (або в мене його багато). Ті ж люди, які весь цей час розповідали про хунти, карателів, переслідування російськомовних тепер претендують на звання «честі й совісті» міста Дніпропетровська. А тепер ще й говорять про повернення місту «колишньої могутності і слави». Не знаю, чим вона досягалася раніше, напевно, за рахунок реалізації багатомільйонних проектів, які облагородили місто (станції метро в центрі до 2012 року, об’їзна дорога і т.д.). Дивно, що ще білборди не з’явилися з гаслами «Дніпро вистачить годувати Україну”, – написав експерт.
За його словами, не зовсім зрозуміло, чому люди взагалі терплять таке в своєму місті. Невже вони хочуть повернення донецьких понять на дніпропетровську землю, задається питанням політолог.
“Це було б смішно, якби нам серйозно не довелося говорити про те, що це «блакитне» братство має велику кількість прихильників. Вони примудрилися замінити комуністів у головах пенсіонерів. Але ж якщо комуністи у пенсіонерів могли хоч асоціюватися з їх молодістю, то зовсім не зрозуміло, які позитивні асоціації може викликати ОпоБлок? Може я щось пропустив? Не було злодійства, наживання на держбюджеті? Не було Донецької команди? І це все хочуть повернути? Скучили? Дуже сподіваюся, що ні”, – задає риторичні питання Андрій Шуліка.
Читайте також: Александр Вилкул пиарится на Парке ракет (ФОТО)