Петиції про «особливий статус регіону» – частина плану по дестабілізації України, – політолог

26.10.2016 14:00   -
Автор:

Політолог Владислав Романов вважає, що розміщення петицій про особливий статус Дніпропетровської області за захист російської мови – це відпрацювання грошей, виділених на дестабілізацію України.
Про це він заявив в ексклюзивному коментарі Інтернет-виданню «Днепр. Главное».
«Треба бути абсолютно безглуздою людиною, щоб розповсюджувати такі петиції. Досить згадати, чим закінчилися подібні заклики, що лунали у 2013-2014 роках. Тим більше, що змін у мовному статусі Дніпра практично ніяких не відбувається. Можливо, трохи більше дніпрян стали розмовляти українською мовою, проте й російську ніхто не забороняє.
Є, дійсно, план дестабілізації України, який затверджений у Кремлі. Усі листування помічника Володимира Путіна Владислава Суркова, які викладені в інтернет, тому підтвердження. Таке завдання ставиться на період листопада 2016-го і до весни 2017 року. Дестабілізувати ситуацію в Україні можна шляхом дострокових парламентських виборів або спробами викликати будь-які дрібні заворушення. На це виділяється якийсь бюджет. І подання петицій про «особливі статуси» є відпрацюванням виділених грошей», – сказав він.
Читайте также: Днепропетровщине опять навязывают языковой сценарий, – политолог