Переселенцями на Дніпропетровщині опікуватиметься Міжнародна організація

17.01.2015 15:06   -
Автор:

Міжнародна організація «Save the Children», яка веде свою діяльність у понад 120 країнах світу, відтепер опікуватиметься переселенцями на Дніпропетровщині. Меморандум про співпрацю підпишуть вже наступного тижня. Програми фонду розраховані на дошкільнят і дітей молодшого шкільного віку. Також за умовами проекту шкільним психологам у понад 20 навчальних закладах запропонують пройти курс тренінгів з надання психологічної допомоги.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
Після підписання угоди про співпрацю у школах області мають з’явитися так звані «дитячі куточки». Тут малеча зможе отримати освітню та психосоціальну підтримку.
Також для психологів, які працюють у дитсадках і школах, організують тренінги з надання першої психологічної допомоги дітям, які переїхали із зони бойових дій до Дніпропетровщини.
Крім того, дітям-переселенцям видадуть спеціальні «набори школяра», які міститимуть необхідні для навчання речі.
Довідка:
Наразі у школах Дніпропетровщини продовжують здобувати освіту понад 6 тис дітей зі Сходу України.
“Save the Children” – всесвітня незалежна організація, по роботі з дітьми, яка працює у понад 120 країнах світу. Організація займається порятунком життя дітей, боротьбою за їх права та досягнення дітьми повного потенціалу. Робота “Save the Children” полягає також у тому, щоб допомогти змінити відношення суспільства до дітей та досягти позитивних змін у їхньому житті. У своїх проектах організація дотримується звітності, амбітності, кооперації, креатівності та інтеграції.