Переселенцям можуть повторно призначити щомісячну грошову допомогу на проживання

06.05.2015 11:54   -
Автор:

24 квітня набула чинності постанова Кабінету Міністрів України, якою внесено зміни до Порядку надання допомоги переселенцям. Відтепер родини переселенців мають право на повторне призначення грошової допомоги на наступний шестимісячний строк.
Про це повідомила начальник управління забезпечення соціальних гарантій департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської облдержадміністрації Вікторія Чернигіна під час прес-конференції, пише видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ”.
Відтепер повнолітнім студентам, які навчаються за денною формою, призначена допомога буде виплачуватися в повному обсязі без зменшення протягом наступних 6 місяців. Допомоги протягом наступних 6 місяців не лишаться пенсіонери, інваліди та діти. Проте допомога не буде призначена особам працездатного віку, яким виплату було припинено у зв’язку з не вирішеним питанням працевлаштування. Так, якщо батьки протягом минулого періоду не працевлаштувалися, і виплату допомоги їм було припинено, то право на призначення допомоги на наступний строк матимуть тільки їх діти.
Як повідомлялося раніше, загальний розмір допомоги на сім’ю розраховується як сума розмірів допомоги на кожного члена сім’ї та не може перевищувати 2 400грн.
Читайте також: Мы ждем ответа от и.о. мэра об установке МАФов в Днепропетровске, – общественники