Переселенці можуть отримати по $1 тис на розвиток бізнесу

14.05.2015 16:40   -
Автор:

У переселенців, котрі зареєстровані на території Дніпропетровської області з’явилась можливість отримати 1 тис. доларів на розвиток власного бізнесу.
В області стартував конкурс бізнес-проектів для переселенців, передає tv-news.dp.ua.
Конкурс проводить благодійний фонд «Горіння». За повідомленням директора відділу управління проектами фонду Дениса Гречко, в рамках конкурсу буде виділено до 300 тисяч доларів. 300 учасників конкурсу отримають від 250 до 1 тис. доларів для розвитку власного бізнесу.
Із всіх поданих заявок на участь у конкурсі, відберуть 600 учасників. Для них будуть проведені бізнес-тренінги. Далі із цих 600 учасників будуть відібрані 300. Вони отримають не лише гроші, але й пройдуть навчання. Юристи допоможуть їм зареєструвати власну справу і дадуть потрібні консультації. Вік учасників конкурсу не обмежений.
«Взяти участь у конкурсі можуть повнолітні люди будь-якого віку. Головне, щоб людина мала чітке уявлення про справу, котрою збирається займатись, бачення сегмента ринку і бажання», – розповів tv-news.dp.ua Денис Гречко.
Він також додав, що на сьогоднішній день заявки на участь у конкурсі уже подали 40 чоловік. В основному переселенці хочуть почати власну справу у сфері обслуговування: перукарні, ремонт техніки, пощив одягу.
Заявки на участь у конкурсі приймаються до 10 червня за електронною адресою: http://goo.gl/forms/VVkcNo3TNK або на сайті https://sites.google.com/site/idpdnepr. Можна також зателефонувати за № 95-55-725 чи 050-044-56-01.
Бажаючі подати заявку можуть також звернутись в офіси БФ «Горіння»: Дніпропетровськ – пр.Карла Маркса 71, офіс 15.
Павлоград – вул. Полтавська 129, офіс 403