На Дніпропетровщині буде поновлено роботу офісу «Відкрита влада» при ОДА

24.04.2015 15:25   -
Автор:

За завданням голови Дніпропетровської облдержадміністрації Валентина Резніченка з травня 2015 року буде поновлено роботу офісу «Відкрита влада», який до цього не працював майже рік. Метою його роботи є забезпечення діалогу між владою та суспільством.
Про це повідомляє видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на прес-службу ОДА.
Офіс «Відкрита влада» розташований на першому поверсі будівлі Дніпропетровської облдержадміністрації (пр. Кірова, 1), він обладнаний сучасною комп’ютерною технікою та комфортними кабінетами для перебування громадян. Створені додаткові умови для відвідувачів облдержадміністрації, у тому числі і для громадян з обмеженими фізичними можливостями. Крім того, завдяки встановленим сенсорним інформаційним кіоскам, відвідувачі мають можливість залишити своє електронне звернення до керівництва облдержадміністрації.
У кабінетах №2, 3, 4 (ліве крило) проводиться роз’яснювальна робота, забезпечується реєстрація письмових звернень громадян, здійснюється попередній запис на особисті прийоми керівництва облдержадміністрації, де вони й проходять у визначені графіком дні.
У кабінеті №5 (праве крило) створено умови для проведення особистого прийому громадян, які потребують безоплатної первинної правової допомоги. Консультують відвідувачів спеціалісти юридичного управління облдержадміністрації і управління взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи облдержадміністрації щовівторка та щочетверга з 10.00 до 12.00 та з 14.00 до 16.00.
Крім того, отримати корисну інформацію тут зможуть й військовослужбовці та члени їх сімей. Щопонеділка консультації надають представники департаменту охорони здоров’я, щосереди – департаменту соціального захисту, щоп’ятниці – департаменту освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації.
У кабінеті №6 (праве крило) створено необхідні умови для роботи запитувачів із документами, що містять публічну інформацію. З понеділка по четвер з 9 до 18:00 (обідня перерва з 13:00 до 13:45, у п’ятницю короткий день з 9:00 до 16:45) консультанти нададуть необхідну допомогу.
Також до офісу «Відкритої влади» входить веб-портал, який надає нові можливості отримання необхідної інформації: від порядку одержання субсидій, тарифів на житлово-комунальні послуги, питань усиновлення – до роботи медичних закладів, інноваційної діяльності шкіл, роботи гуртків, наявності місць у дошкільних навчальних закладах тощо.
Ще однією складовою роботи офісу багатоканальна телефонна Гаряча лінія голови облдержадміністрації (0-800-505-600), обладнана за всіма сучасними стандартами та з використанням передових світових технологій та методів побудови контакт-центрів. На теперішній час підготовлено також до запровадження першу чергу багатофункціональної версії веб-порталу Гарячої лінії голови облдержадміністрації з функціональними можливостями.