Молодіжна рада показала «дорослі» технології на виборах голови

10.06.2015 10:31   -
Автор:

9 червня 2015 року в Дніпропетровську відбулася перша повноцінна сесія Молодіжної ради при міському голові, під час якої було обрано голову та заступника голови цього дорадчого органу.
Про це у своєму блозі на сайті “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” повідомив громадський активіст Сергій Філіпенко.
Головою молодіжної ради було обрано Сергія Кривогуза, представника ГО «Час молодих», а його заступником стала Ольга Сіножатська, представника ГО «Квест 12».
“Під час ознайомлення депутатів молодіжної ради з програмами кандидатів на посаду голови виявилось, що майже половина кандидатів були «технічними», і вже на стадії перегонів вони зняли свої кандидатури на користь вищезазначеного новообраного голови. Технічними кандидатами виявились: Козак Руслан, представник ГО «Молоді юристи Дніпра», Сімченко Олександр (який, до речі, презентував дуже цікаву програму, але чомусь на посаду заступника голови), Худяков Єгор, а також Гладкій Роман. Ще один кандидат на посаду голови Дніпропетровської молодіжної ради Ольга Ольховик, зняла свою кандидатуру свідомо з ідеологічних міркувань.
Хотілося сподіватись, що в подальшому не залишаться непочутими, припорошеними нафталіном, потужні програми Тютєрєвої Вікторії, Редькіна Дмитра та Жиленко Юлії.
Все цікаве тільки починається. Ляльководи, які переховуються за лаштунками і вважають себе розумнішими за інших, глибоко помиляються. Технічні кандидати – це перший крок до зради. Згодом вони (ляльководи) пожнуть те, що посіяли”, – заявив Сергій Філіпенко.