Мешканців Дніпропетровщини запрошують до контрактної армії

12.11.2015 10:30   -
Автор:

Мешканців Дніпропетровщини запрошують поповнити лави військових-контрактників. Охочим обіцяють стабільну заробітну платню, соцгарантії та кар’єрне зростання. Тим, хто хоче влаштуватися на роботу до армії, слід звертатися до військкомату за місцем проживання.
Про це пише видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на ОДА.
Служба в українській контрактній армії гідно оплачується, зазначили в управлінні. Військовослужбовці отримують від 3 тис. грн. до понад 6 тис. грн. на місяць. З наступного року планується збільшити цю суму вдвічі. Є й додаткові виплати, наприклад, на оздоровлення.
Контрактники самі обирають, де саме в Україні служити. Бувають і завдання за кордоном – у складі миротворчих підрозділів. Військових годують безкоштовним обідом, а в добовому наряді на них чекає триразове харчування. Тривалість щорічної відпустки зростає зі збільшенням вислуги. Мінімальний строк – 30 днів.
Читайте також: В Днепре представили начальника Нацполиции и рассказали о полномочиях новых правоохранителей
Паралельно з роботою військовий може заочно навчатися. Після подовження контракту освіту оплатить Міністерство оборони. До того ж, контрактники мають право на отримання безкоштовного житла, пенсію після 25 років вислуги та інші соціальні гарантії.
Зробити армію своєю роботою можуть рядові військові, які проходять строкову службу або службу за призовом під час мобілізації. А ще – громадяни призовного віку, військовозобов’язані, резервісти. Беруть до лав контрактників і жінок віком від 18 до 40 років. Докладніше про вимоги до майбутніх військових-контрактників, необхідні документи та строки служби можна дізнатися у військкоматі.
Читайте також: Яка головна проблема Дніпра і хто може її вирішити (ВІДЕО)