Ігор Коломойський: “Розпорядження про єдність Дніпропетровщини”

26.03.2015 17:28   -
Автор:

Одним з останніх розпоряджень Ігоря Коломойського на посаді губернатора було Розпорядження про єдність Дніпропетровщини від 24 березня 2015 року.
Про це повідомляє видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ”.
“Керуючись Конституцією України, Законом України “Про місцеві державні адміністрації”:
1. Доручаю міським головам, головам райдержадміністрацій, керівникам територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів облдержадміністрації та її апарату спрямовувати і надалі всі зусилля на забезпечення єдності країни, її оборони від зовнішніх та внутрішніх ворогів, безпеки жителів всіх населених пунктів Дніпропетровської області.
2. При виконанні цього розпорядження наполягаю на необхідності скоординованої співпраці з широкими колами суспільства, волонтерськими організаціями та громадськими активістами.
3. Звертаю увагу міських голів, голів райдержадміністрацій, керівників територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів облдержадміністрації та її апарату:
1) на важливість продовження тісної взаємодії та співпраці з підприємцями, промисловцями та всіма виробниками регіону для збереження та подальшого зростання економіки Дніпропетровщини та її звільнення від державного тиску для зростання добробуту наших співгромадян;
2) пам’ятати про те, що лише послідовне відстоювання та захист громадянських прав та свобод, єднання навколо цінностей збереження нашої країни та життєво важливих національних інтересів всіх українців, дозволять Дніпропетровську та області зміцнитися як головному бастіону вільної Української держави.
Вимагаю від всіх державних службовців пам’ятати про це кожної хвилини!”, – зазначажться у тексті розпорядження.