Філатов заявив, що бере на себе політичну відповідальність

26.12.2015 19:30   -
Автор:

Борис Філатов наголосив, що головний фінансовий документ Дніпропетровськ отримає вже після нового року. Мер підкреслив, що бюджет на 2016 рік буде прозорим і зрозумілим. Наразі, за його словами, всі служби міського господарства працюють у штатному режимі.
Про це він повідомив у своїй заяві 11 каналу, повідомляє інтернет-видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на прес-службу міськради.
“Ми взяли на себе відповідальність розробити абсолютно новий головний фінансовий документ, на основі якого житиме все місто. Це робота не одного дня. Але це не говорить про те, що завтра всюди згасне світло, відключать воду, і взагалі – все завалиться”, – підкреслив мер.
Борис Філатов також зазначив, що він, як міський голова, бере на себе політичну відповідальність за стабільність роботи служб міського господарства.
“Заявляю – місто готове до зими, зарплати бюджетникам виплачуються і будуть виплачуватися, роботи в комунальному господарстві тривають, всі служби міського господарства працюють нормально. Апокаліптичні сценарії, про які заявляють безвідповідальні політики, є лише політичною тріскотнею” – наголосив він.
Разом з тим, Борис Філатов ще раз закликав депутатів згадати про відповідальність перед жителями міста, перестати спекулювати на тему бюджету та залишити політичні ігри.
Очільник Дніпропетровська також висловив сподівання, що у новому році політичну кризу у міськраді буде врегульовано з урахуванням інтересів усіх політичних фракцій.