Дніпровські копи взяли участь у флешмобі «Тризуб – це Україна» (ФОТО)

27.03.2017 12:16   -
Автор:

25 березня на площі Героїв Майдану відбувся черговий флешмоб «Тризуб – це Україна». Цього разу у ньому прийняли участь поліцейські та небайдужі містяни.
Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала громадський активіст Лідія Полешко, повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» .
«В Дніпрі було запроваджено акцію на захист України. Тризуб – це наш Герб, який ми, українці, шануємо і готові захищати. Після того , що сталося в аеропорту Іспанії , коли влітку 2016 року герб України на футболці футболіста Зозулі назвали неонацистським символом , обурені українці зрозуміли, що багато людей у світі не розуміють ситуації, що сталася в Україні, та взагалі мало що знають про Україну . Пізніше ЗМІ вибачились перед футболістом , розібравшись, але прикрий випадок дав поштовх для популяризації українських символів.
У Дніпрі пройшла черга флешмобів під назвою #тризубцеукраїна , запроваджена активістами ГО «Майдан Січеслав Дніпро». До цього часу акція вже відбулась біля ОДА , у школі №134, за участю студентів , посадовців, активістів, школярів . 25 березня флешмоб #тризубцеукраїна пройшов у центрі міста, на площі Героїв Майдану, за участю поліцейських, а також небайдужих городян .
Ініціативу в проведені таких флешмобів на захист України підхопили й інші міста України. У Дніпрі ця акція продовжиться, і буде проведена в школах , які з радістю підхопили ідею провести у себе флешмоб», – написала вона.
Як повідомили в прес-службі ГО «Майдан Січеслав Дніпро», 1 квітня флешмоб відбудеться у Павлограді.