Дніпропетровських мітингувальників з «Кредитного Майдану» почули київські нардепи

16.12.2014 16:43   -
Автор:

16 грудня у Києві відбулася зустріч керівництва Комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності з ініціативною групою ГО «Кредитний Майдан», що пікетували Нацбанк у Дніпропетровську.
Про це повідомляє видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на прес-службу народного депутата Дениса Дзензерського.
Представники громадськості наполягали не підтримувати прийняття проекту Закону України «Про реструктуризацію кредитних зобов’язань» (реєстр.№0960 від 27.11.2014, автор – н.д.Князевича) та звернулись до народних депутатів із проханням в найкоротші терміни розглянути законопроекти, які були підготовлені за пропозиціями валютних позичальників.
Під час обговорення заступник Голови Комітету Денис Дзензерський підкреслив, що питання реструктуризації валютних кредитів не залишаться без належної уваги народних депутатів і Комітет готовий до співпраці з громадськістю задля найскорішого законодавчого врегулювання проблемних питань.
За результатами обговорення було досягнуто домовленості щодо створення робочої групи з підготовки узгодженого варіанту законопроекту щодо реструктуризації кредитних зобов’язань в іноземній валюті, до складу якої увійдуть народні депутати України та представники ГО «Кредитний Майдан».
Читайте також: Стало известно, как обратиться к Тимошенко, Филатову или Ярошу