Дніпропетровців запрошують до антикорупційного громадського руху

21.01.2016 17:30   -
Автор:

Активістів зі всієї області запрошують долучитись до ініціативної групи Всеукраїнського руху за очищення Дніпропетровщини.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Ми звертаємося до всіх відповідальних громадян Дніпропетровська та області з закликом приєднатися до Руху та довести тим самим, що український народ здатний керувати своєю державою без допомоги олігархів та їх ставлеників. Оскільки Рух є абсолютно вільною громадською структурою, не зв’язаною жодною формальною бюрократією, ми оголошуємо збір контактів громадян Дніпропетровщини, що бажають приєднатися до Руху вже сьогодні», – зазначається у повідомленні.
Зареєструватися можна, заповнивши коротку форму за посиланням: https://goo.gl/6TRPEO
Найголовнішими вимогами Руху є:
— зміна прем’єр міністра
— звільнення генерального прокурора та проведення відкритого та прозорого конкурсу на його посаду
— чистка політичної еліти
Що можуть для цього зробити громадяни? Інструментами реалізації наших вимог є:
— збір 1 мільйона підписів за відставку Яценюка та Шокіна протягом 1 місяця. Ми доведемо, що нас багато і нам не обов’яково виходити на вулиці аби керувати власною державою.
— масова хвиля перевірок декларацій чиновників на відповідність їх реальному стилю життя, адже приховування доходів чиновниками згідно з новим законодавством є кримінальним злочином.
До Координаційоної ради Руху також звернулись з пропозицією – провести черговий Антикорупційний Форум у Дніпропетровську, таким чином, залучивши до ініціативи найбільш розвинене місто Центральної України, яке, разом з тим, є фактично прифронтовим.