Борис Філатов заявив, що депутати ініціювали проведення сесії на 29 лютого

18.02.2016 10:43   -
Автор:

Міський голова Борис Філатов закликав депутатів припинити депутатський балаган та блокування роботи міста.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу міськради.
«Я вимагаю від політичних провокаторів – згадайте про своїх виборців. Вони голосували за вас не для того, аби ви влаштовували політичні шоу із безпідставними обвинуваченнями та викриками у рупори. Припиніть депутатський балаган та блокування роботи міста. Приступіть до роботи. Я не дозволю перетворити Дніпропетровськ на арену, де депутати змагаються у ораторських навичках.
Фізичний чи психологічний тиск та підкупи не пройдуть. Забудьте про звичні для вас методи роботи і навчіться працювати на благо Дніпропетровська та його жителів. Депутати ініціювали проведення сесії на 29 лютого – це їх право, але перетворювати сесійне засідання на балаган із ігноруванням процесу голосування та рупорами я не дозволю», – сказав він.
Нагадаємо, що 16 лютого у Дніпропетровську стався напад на депутата міськради.
Міський голова Борис Філатов на своїй сторінці у Фейсбук писав, що Олег Григорук – депутат, який входить в групу Світлани Єпіфанцевої, і що він разом з деякими колегами відмовлявся йти на засідання фракції Опозиційного блоку.
У той же час депутат міськради Сергій Суханов у Фейсбук заявив, що звіряче побиття Олега Григорука увечері 16 лютого пов’язано з тим, що той розкрив схему крадіжки мером Борисом Філатовим 2,5 млн. грн з бюджету.
Дніпропетровська міськрада пообіцяла взяти розслідування справи під свій контроль.