Борис Філатов розповів, як записатися до безкоштовного табору «Діти Дніпра»

22.05.2017 15:07   -
Автор:

Сьогодні, 22 травня, стартує запис до унікального муніципального табору «Діти Дніпра». Цьогорічна новація – запуск зручного сайту реєстрації http://ztv.dp.ua. Перший заїзд у табір розпочнеться 29 травня.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службі міськради.
Протягом літа на 3,9 тис. маленьких відпочивальників чекає оновлена, більш насичена програма.
«Особлива увага цьогоріч – до процедури реєстрації. На одне місце, як правило, кілька претендентів. Тож, щоб уникнути всіляких зловживань, ми запускаємо прозору систему онлайн-запису. Загалом наше завдання таке: комунальними базами відпочинку мають користуватися всі дніпряни», – зазначив міський голова Борис Філатов під час прес-конференції.
Новий сайт для реєстрації зручний у користуванні. Щоб записати дитину до табору, батьки обирають бажану зміну й оформлюють заявку. В електронній анкеті слід вказати інформацію про дитину та одного з батьків. Можна також прикріплювати скан-версії документів. Після успішної реєстрації на пошту прийде підтвердження з індивідуальним QR-кодом.
На сайті також можна дізнатися детальну інформацію про проект «Діти Дніпра» та переглянути фотозвіти.
Протягом літніх місяців у таборі заплановано провести 13 шестиденних заїздів. Це більше, ніж було торік, коли відпочити встигли 3 тис. юних мешканців міста. Табір «Діти Дніпра» розташований на базі дитячого закладу оздоровлення та відпочинку ім. Валентини Терешкової. Для юних відпочивальників тут облаштовані майданчики для дозвілля, творчості та спорту. Перед кожним сезоном їх оновлюють та приводять до ладу. Одне з ключових завдань табору – патріотичне виховання молодого покоління. Під час відпочинку дітей навчають основ спортивного орієнтування та козацького гарту.
Цьогоріч програму розширять ще й елементами скаутського руху. Протягом сезону також планують створити мотузковий парк. Як і в попередні заїзди, з дітьми працюватимуть вчителі, аніматори та психологи. Вони організовуватимуть різні змагання, квести, конкурси та концерти. Кожен день у таборі має свою патріотичну та спортивну тематику.
Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: 067 550 06 70.
Довідка. Табір «Діти Дніпра» – це безкоштовний соціальний проект, розрахований на дітей 8-15 років. Його мета – підвищення патріотичного духу маленьких містян. Табір «Діти Дніпра» став продовженням передвиборчого проекту Бориса Філатова «Укропчик». У минулому році табір вийшов на загальноміський рівень.