«Батьківщина» не погоджується з редакцією коаліційної угоди від БПП

14.11.2014 12:30   -
Автор:

У коаліційній угоді ще не погодили військові питання і децентралізацію, проблеми можуть виникнути з регламентом роботи коаліції. Про це заявила кандидат у народні депутати від ВО «Батьківщина» Олександра Кужель, пише «7 Днів-Україна».
«Там діє принцип, якщо одна з політичних партій не дає згоду на пункт, ми його просто викреслювали. На сьогодні залишилося два пункти — це розділ «військові питання» і децентралізація, також я думаю найскладніший пункт — це буде регламент роботи коаліції», — сказала Кужель.
За її словами, підписати угоду можуть вже перед першим засіданням Ради.
«Я думаю, що будуть підписувати перед самим засіданням. Запропонували, щоб засідання було 21 листопада, тому що вже немає часу гуляти. Серйозна ситуація з військової на Сході, але нас не підтримали і прийнято рішення, я думаю, що перше засідання відбудеться 2 грудня», — додала вона.
У «Батьківщині» не згодні з редакцією коаліційної угоди від «Блоку Порошенко».
«Та редакція, яку ми вчора отримали від «Блоку Петра Порошенко», на мій погляд, є неприйнятною. Зараз я буду доповідати на засіданні фракції і особисто Юлії Володимирівні і на 11:00 вже буде остаточне розгляд у ВР», — резюмувала Кужель.