Активісти району вимагають звільнення голови Синельниківської РДА Шабанова (ВІДЕО)

02.06.2015 17:38   -
Автор:

Синельниківський район Дніпропетровщини збунтувався проти призначеного Президентом голови райадманістраціі.
Найбільші товаровиробники, керівники фермерських господарств та представники громадськості Синельниківського району Дніпропетровської області зажадали відставки нового голови РДА Олександра Шабанова.
Його булоо призначено президентом Порошенко 21 травня 2015, актив району звинувачує новопризначенця в корупції і спроби використання влади з метою особистої наживи з перших же днів роботи на посаді голови РДА.
Про це заявили самі представники активу району на зустрічі з новопризначеним головою РДА, передає 9 канал.
«Перше, що зробив новий голова РДА Шабанов, – це запросив начальника управління земельних ресурсів і задав питання – скільки у нас в районі невитребуваних землі. Тобто, з самого початку почав займатися злодійськими справами», – заявив керівник одного з найбільших фермерських господарств Синельниківського району Володимир Рой.
Читайте також: Жители Днепропетровска недовольны работой Галины Булавки
«Ви при всіх особисто сказали, що будете жити в Синельниково і заведете корову, а самі в перший же день запросили до себе начальника управління сільського господарства і дали йому вказівку збирати з селян гроші вам на автомобіль», – сказав Рой голові РДА, запропонувавши йому написати заяву про відставку і «потихеньку їхати звідси».
Читайте також: Депутатів знову збирають на сесію для вирішення земельних питань