26 серпня біля ОДА поговорять про молодіжну політику

24.08.2016 10:15   -
Автор:

26 серпня 2016 (п’ятниця) у місті Дніпро буде проведено черговий open-air семінар в рамках серії заходів за проектом «Дніпровські діалоги» на тему: «Урбаністика (Роль громади в житті міського простору)».
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на організаторів заходу.
Мета заходу – розпочати публічний діалог для формування соціально відповідальної позиції через усвідомлення локальних проблем та механізмів їх вирішення в сфері молодіжної політики.
Спікери:
Юрій Лозовенко – радник Дніпропетровського міського голови;
Сергій Горностаєв – керівник благодійного фонду «Місто змін».
Захід відбудеться у сквері Героїв біля пам’ятника «Чорнобильський дзвін» (за будівлею ОДА, орієнтовна адреса пр.. О. Поля, 1).
Початок реєстрації о 17.45, семінар триватиме із 18.00 до 19.00
Подальша діяльність у рамках проекту передбачає проведення двох публічних дискусій під відкритим небом, на наступні теми: «Діалог громади із владою шлях до успішного майбутнього», «Екологія: шлях у прірву чи наше майбутнє».
Проект «Дніпровські діалоги» реалізується Агенцією регіонального розвитку «Партнерство Дніпропетровщини» в рамках «Школи Молодої Демократії», що реалізується Фондом християнської культури «Знак» (Польща), ГО Молодіжна Альтернатива (Україна) та СГО Фундація Локальних Ініціатив Донеччини (Україна) у рамках Польсько-Канадської Програми Підтримки Демократії співфінансованої з програми польської співпраці на користь розвитку МЗС Республіки Польща та канадського Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку (DFATD).